Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. N.

29. 09. 2024. 21:56 >> 21:56
Čitaj mi:

ODBOJKA

Drama u 1. setu, pa ubjedljivo slavlje Herceg Novog u Superkupu

Odbojkašice Herceg Novog osvojile su premijerni Superkup Crne Gore i došle do prvog trofeja u sezoni, nakon što su slavile protiv Luke Bar rezultatom 3:0 (27:25, 25:17, 25:14).

Uzbuđenja je bilo samo u 1. setu, u kojem su Baranke imale i dvije šanse da povedu 1:0, a prekinuto im je i slavlje kod prve - kapitenka osvajača duple krune Ralica Vasileva je poslala loptu u aut, ali je drugi sudija Jelena Mitrović pokazala da se Teodora Čavić "upecala".

Herceg Novi je iskoristio prvu set-loptu za 27:25, a u naredna dva dijela igre je tim Srđana Crnojačkog dominirao i ubjedljivo slavio.

Najbolja u sastavu Herceg Novog bila je Ana Marija Galić sa 15 poena, a u poraženoj ekipi Dijana Vuković sa 13.

MVP Superkupa za odbojkašice je Kristina Gunčeva tehničarka Herceg Novog, a nagradu joj je uručila Ksenija Božović, članica Upravnog odbora OSCG i direktorica ženskih reprezentacija.

Pehar pobjedniku Superkupa je uručio Nikola Kažić, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

HERCEG NOVI - LUKA BAR 3:0 (27:25, 25:17, 25:14)

Nikšić - SC "Nikšić". Gledalaca: 150. Sudije: Slobodan Kovačević i Jelena Mitrović.

Herceg Novi: Ozola 5, Cenović (libero), Vasileva 12, Čabonenko 7, Radišković 11, Labović (libero), Gunčeva 6, Osadčuk 4, Madžgalj, Einarsdotir, Galić 15, Jandova, Bojić, Stevanović.

Luka Bar: Petrović, Knežević, Kovač (libero), Muratović, Čavić 10, Pepđonović, Gardašević, Tvrdišić 3, Nikezić 2, Vicente Fereira 4, Kruta 3, Vuković 13, Jovović, Berilažić (libero).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније