Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

15. 09. 2024. 12:43 >> 12:43
Čitaj mi:

o ponašanju vinisijusa

Mijatović: Vinisijus mora da obrati pažnju na ponašanje

Fudbaleri Real Madrida uspjeli su nekako da dođu do pobjede u duelu La lige protiv Real Sosijedada - 2:0.

Kraljevski klub je do nova tri boda u novoj sezoni stigao poslije golova sa bijele tačke. Prvi je u pogodak pretvorio Vinisujus Žunior, a drugi Kilijan Mbape.

Utakmicu je obilježio Brazilac koji je opet ušao u sukob sa navijačima Sosijedada, koji su ga nekoliko puta vrijeđali sa tribina, a ni on im nije ostao dužan.

O ovome je govorio bivši fudbaler Reala Predrag Mijatović koji imao šta da poruči mladom Brazilcu.

“Baca kamenje na krov sopstvene kuće. Zatrpava je. I sve to iako je svjestan cijele atmosfere oko njega. Trebalo bi da se smiri malo”, otvoreno je rekao Mijatović i dodao:

“Svi smo srećni zbog gola, ali odmah nas je razočarao načinom proslave. Šta će mu sve ovo? Sebi pravi medveđu uslugu. Svakodnevno razgovaram sa mnogim Realovim navijačima i svima smeta njegovo ponašanje” dodao je Mijatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније