Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

04. 09. 2024. 19:52 >> 19:52
Čitaj mi:

PRIJEM U AMBASADI

Ivanišević: Paraolimpijci učinili da se svaki Crnogorac u Francuskoj osjeti ponosnim

Ambasador Crne Gore u Francuskoj, Ivan Ivanišević organizovao je prijem za crnogorske paraolimpijce u crnogorskoj ambasadi u Parizu.

Naši paraolimpijci su ponovo učinili Crnu Goru ponosnom, a Filip Radović je osvojio svoju drugu medaju sa Paraolimjskih igara.

Nakon srebra u Tokiju, osvojena je bronza u Parizu.

"Velika mi je čast da danas u ambasadi Crne Gore u Parizu ugostim delegaciju Paraolimpijskog komiteta, njihove, prijatelje, trenere, navijače i prije svega sportiste koji su svojim odnosom prema crnogorskoj zastavi svojim trudom na sportskom terenu i ukupnim ponašanjem u Parizu, zaista učinili da se svaki Crnogorac koji se nađe u Francuskoj osjeti ponosnim", kazao je naš ambasador nakon prijema.

Ivanišević je je dodao da je ovo jedan od najljepših dana u njegovoj diplomatskoj karijeri.

"Postoji u ovom birokratskom svijetu i diplomatskom životu, dani koji su ljepši od drugih. Danas je meni jedan od najeljepših dan u diplomatskoj karijeru. Imao sam zadovoljstvo da u cg ambasadi dočekam dvostrukog osvajača medalja sa Paraolimpijskih igara, Filipa Radovića momka koji nam je svima učinio srca ogromnim. Greota bi bilo da ne kažem da je Filipova medalja rezultat nevjerovatnog ličnog truda, vanredne posvećenosti Filipove porodice i prijatelja i jednog temeljnog izuzetnog rada Paraolimpijskog komiteta Crne Gore".

Crnogorski ambasador je zaključio da je privilegija bila gledati naše paraolimpijce.

"Imao sam priliku ovih dana da se uvjerim kakva je to porodica, i kakav osjećaj vodi te ljude kroz sve napore koji se sprovode ovih dana. A sve nas koji smo imali privilegiju da ih pratimo na takmičenjima, na svim njihovim svakodnevnim poslovima, da zaista kad postoji volja može se sve. Ponavljam jedna od najljepših dana u mojoj karijeri".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније