Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

29. 08. 2024. 14:30 >> 14:30
Čitaj mi:

paraolimpijske igre u parizu

Božović: Đinović je debitant, ali sa opasnim namjerama

Parastrijelac Milan Đinović debitovaće u nedjelju na Paraolimpijskim igrama i optimista je da može do dobrog rezultata, rekao je njegov trener Željko Božović.

On je naglasio da su prošli rigoroznu kontrolu opreme i oružja i da jedva čekaju start takmičenja – 1. septembra u devet sati i 30 minuta.

“Do tada ćemo imati dva nezvanična i jedan zvanični trening. Na paraolimpijskom turniru uvijek je konkurencija najjača. Radi se o miks disciplini, u kojoj nastupaju muškarci i žene. Đinović je debitant, ali sa opasnim namjerama. Ukoliko ponovi rezultate sa treninga iz posljednjih godinu, nadam se visokom rezultatu, možda i finalu”, rekao je Božović.

Đinović će se takmičiti u disciplini vazdušna puška, u kategoriji SH1 – R3.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније