Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

29. 08. 2024. 13:44 >> 13:47
Čitaj mi:

Predsjednica Skupštine ugostila džiju - džicu reprezentaciju

Borovinić Bojović: Vi ste uradili veliku stvar za grad i državu

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović ugostila je džiju - džicu reprezentaciju Crne Gore, koja se sa Evropskog prvenstva i Svjetskog kupa, održanog proteklog vikenda u Zadru, vratila sa čak 15 medalja. Od deset reprezentativaca koji su osvojili odličja, njih petoro okitilo se sa čak po dvije medalje.

"Vi ste uradili veliku stvar ne samo za sebe i svoje porodice, već i za grad i državu. Broj medalja koje ste osvojili najbolje govori o kvalitetu i vas kao sportista i vašeg trenera. Želim vam da budete i još bolji i uspješniji, da se vaša imena daleko čuju i da se Crna Gora po vama prepoznaje svuda u svijetu. Sigurna sam da na takmičenju nije bilo zemlje sa manjim brojim stanovnika, niti zemlje sa većim brojem medalja ", poručila je Borovinić Bojović.

Predsjednica je istakla da će se i u budućnosti, kao i do sada, truditi da u najvećoj mjeri afirmiše sportiste i njihove uspjehe, kao i da animira cijelo društvo da im pruži veću podršku.

Prijemu su, osim trenera, prisustvovali Jelena Jovanović, zlatna na prvenstvu Evrope i bronzana na svjetskom kupu za seniore, Elena Jovanović, vicešampionka Evrope do 16 godina, Petar Džudović, bronzani na prvenstvu Evrope do 16 godina, Marijan Boljević, bronzani na prvenstvu Evrope i bronzani na svjetskom kupu do 16 godina, i Balša Dondić, srebrni na svjetskom kupu do 14 godina.

Pored njih osvajači medalja su i Nikola Perović, srebrni na Svjetskom kupu za seniore, Vuk Džudović, srebrni na prvenstvu Evrope i i bronzani na Svjetskom kupu do 21 godinu, Boris Ilin, bronzani na prvenstvu Evrope i Svjetskom kupu do 16 godina, Branka Mujović, bronzana na prvenstvu Evrope i srebrna na Svjetskom kupu do 21 godinu, i Mario Marić, bronzani na prvenstvu Evrope do 18 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније