Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

OSCG

14. 08. 2024. 17:58 >> 17:58
Čitaj mi:

ODBOJKAŠKA PRVENSTVA

Superlige i Prva liga startuju početkom oktobra, Superkup 29. septembra

Odbojkaški savez Crne Gore održao je drugi sastanak sa predstavnicima crnogorskih odbojkaških klubova u multimedijalnoj sali KIC “Budo Tomović” u Podgorici.

Sastanku su ispred OSCG prisustvovali predsjednik Nikola Kažić i generalni sekretar Ivan Bošković, koji su održali dva odvojena sastanka sa predstavnicima muških i ženskih odbojkaških klubova u Crnoj Gori.

Na sastanku je raspravljano o predlozima u vezi sistema i propozicija takmičenja za sezonu 2024/2025, a koje Upravni odbor OSCG treba da usvoji u narednom periodu. Planirano je da nova sezona počne Superkupom, koji će se odigrati 29. septembra u Nikšiću, dok će sve lige (EPCG Superlige odbojkaša i odbojkašica, EPCG Prva liga odbojkašica) startovati 04-06. oktobra 2024. godine.

Sastanku su ispred odbojkaških klubova prisustvovali: Predrag Đonović i Marko Blagojević (Morača), Vladimir Milačić (Luka Bar), Srđan Popović (Top Volley), Izabela Radunović (Libero Cetinje), Nikola Radomirović (Net), Ivica Šćekić (Gorštak), Milan Franović (Gimnazijalac), Mladen Miladinović i Vladan Rudić (Jedinstvo), Đorđe Brajak i Danilo Bibin (Budva), Zoran Martinović (Lovćen), Darko Klasić (Albatros), Miloš Mitrović i Zoran Vukčević (Budućnost Volley), Bojan Giljen (Iskra) i Nikola Radević (Mornar).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније