Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Beta ]

12. 07. 2024. 09:22 >> 09:23
Čitaj mi:

francuska

Melina Rober-Mišon i Floran Manodu nosioci zastave Francuske na otvaranju OI

Sportisti Melina Rober-Mišon i Floran Manodu nosiće zastavu Francuske 26. jula na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, prenosi francuski sportski list Ekip.

Njih dvoje su izabrani na glasanju na kojem učestvovalo više od 600 sportista francuskog Olimpijskog komiteta, a bilo je 16 kandidata.

Plivač Manodu (33) učestvovaće na svojim četvrtim OI. Olimpijski je šampion u disciplini 50 metara slobodnog stila 2012. godine. Osvojio je dvije srebrne medalje četiri godine kasnije u Rio de Žaneiru.

Melina Rober-Mišon, koja će tokom OI proslaviti 45. rođendan, primjer je dugovječnosti u disciplini bacanja diska. To će biti njeno sedmo učešće na OI. Ona je osvojila svoju prvu olimpijsku medalju na OI u Rio de Žaneiru u bacanju diska na 66,73 metara, što je rekord Francuske.

OI u Parizu trajaće od 26. jula do 11. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније