Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

20. 06. 2024. 11:48 >> 11:48
Čitaj mi:

SEDAM ATLETIČARA

Crnogorski atletičari na Prvenstvu malih država Evrope

Crnogorsku atletiku na Prvenstvu malih država Evrope predstavljaće sedam atletičara, koji će se nadmetati u devet disciplina, saopšteno je iz Atletskog saveza.

Šampionat, koji okuplja države manje od dva miliona stanovnika, 22. juna na Gibraltaru.

Nastupiće Danijel Furtula (disk), Tomaš Đurović (kugla), Ognjen Marsenić (100 i 200), Ivan Kukuličić (disk), Marija Vuković (vis), Vesna Kljajević (kugla) i Anđela Drobnjak (dalj i 100 prepone).

Crnogorsku delegaciju predvodi trener Danilo Ristić iz Atletskog kluba Tara.

Najavljeno je učešće više od 350 učesnika iz 17 država.

Crnogorska atletska reprezentacija na posljednjem Prvenstvu malih država Evrope, prije dvije godine na Malti, osvojila je dvije medalje - Furtula je bio zlatni i Kristina Rakočević srebrnu u bacanju diska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније