Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

17. 06. 2024. 19:25 >> 15:44
1
Čitaj mi:

REKREATIVNI VIŠEBOJ

RTCG osvojio 15 medalja u Sutomoru

Sutomore je tokom vikenda bilo domaćin manifestacije "Rekreativni višeboj", koji je okupio 216 rekreativaca iz svih krajeva Crne Gore.

Crnogorski savez sportske rekreacije "Sport za sve" je uspješno organizovao još jednu masovnu manifestaciju koja je okupila rekreativace iz svih krajeva Crne Gore, od Pljevalja i Rožaja sa sjevera do Bara i Budve na primorju, uz činjenicu da su rekreativci iz centralnog dijela - Nikšić, Cetinje i Podgorica bili najmasovniji.

Na manifestaciji je učestvovalo 25 društava, među njima i Sportsko društvo Radio i televizije Crne Gore koje je osvojilo 15 medalja, od toga devet zlatnih, dvije srebrne i četiri bronzane.

Zlato:

- Ana Petrović (40- 60 god) - nabacivanje obruceva 

- Nela Bozović (40- 60) god) - baggo

- Alenka Osmajić (40- 60 god) - pikado

- Lidija Vukčević (do 40 god) -šut na gol- baggo, i duboki pretklon

- Balša Milić (do 40) - šut na gol

- Nikola Rajković (do 40) - pikado

- Zoran Vasović (60 +) - pikado

Srebro:

- Jelena Ćetković (40- 60 god) - skok u dalj

- Nela Bozović (40- 60 god) - pikado

Bronza:

- Lidija Vukčević(do 40 god)- nabacivanje obručeva

- Goran Burzanović(do 40 god) - sut na gol

- Nikola Rajković (do 40 god) - baggo

- Nikola Rajković (do 40 god) - skok u dalj

Takmičenja su se odvijala u šest disciplina - šut na gol, pikado, skok u dalj, duboki pretklon, nabacivanje obručeva i bago u tri uzrasne kategorije: do 40, od 40 do 60 i preko 60 godina, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Na otvaranju je prof dr Budimir Bijelić pozdravio je učesnike, zahvalio im na masovnom odzivu, upoznao ih sa sadržajnim programom i poželio im uspjeh, naglašavajući da su svojim masovnim učešćem ostvarili prvu pobjedu. Takmičarski program je zaista bio zanimljiv pa je donio dosta neizvjesnosti, jer do 108 medalja koliko ih je podijeljeno na završnoj svečanosti trebalo je proliti dosta znoja, uz to imati koncentracije i vještine. No rekreativci su mogli da vježbaju, obave jutarnje šetnje sa stručnim licima i uživaju u plivanju.

"Imali smo sve uslove da manifestacija dobije maksimalnu ocjenu. Dobra organizacija, masovnost, blizina mora, sunčano vrijeme, učinili su da učesnici odu kućama zadovoljni i puni pozitivnih utisaka. Da nije podrške Ministarstva sporta i mladih i Crnogorskog olimpijskog komiteta, teško da bi sve bilo ovako uspješno" rekao je na zatvaranju Rekreativnog višeboja "Sutomore 2024" Gligorije Vojinović, predsjednik Crnogorskog saveza sportse rekreacije Sport za sve.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније