Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

17. 06. 2024. 14:05 >> 18:03
Čitaj mi:

TRENER BOJANE GOJKOVIĆ

Ružić: Garantujem da u Pariz ne idemo zbog Ajfelove kule, već da ostvarimo san

Trener naše, sada već olimpijske bokserke Bojane Gojković, Nikola Ružić, kazao je je Bojana zaslužila da bude na najvećoj sportskoj smotri.

Gojković je danas dobila pozivnicu, čime je ispravljena nepravda nakon što su joj sudije oduzele pobjedu na Olimpijskom kvalifikacionom turniru na Tajlandu, i proglasile bronzanu sa OI Hsiao Ven Huang za pobjednicu.

“Želim da izrazim veliko zadovoljstvo što je Bojana Gojković dobila licencu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Na taj način je dobila ono što je i zaslužila svojim nastupima na poslednjem kvalifikacionom turniru na Tajlandu. Ona svojom rezultatima i sportskim vještinama zaslužuje da bude na najvećoj sportskoj smotri. Ovo je velika stvar za naš boks i sport", kazao je Ružić.

On je nagovjestio da sa Gojković ne ide u Pariz turistički.

"Garantujem svima da u Pariz ne idemo zbog Ajfelove kule, nego idemo da ostvarimo san koji sanjamo dugo godina unazad. Daćemo sve sto mozemo da ostvarimo taj cilj", kazao je trener.

Na kraju zahvalio je Crnogorskom olimpijskom komitetu i Bokserskom savezu Crne Gore.

"Takođe želim da izrazim veliku zahvalnost Crnogorskom olimpijskom komitetu kao i Bokserskom savezu Crne Gore koji su nakon dešavanja na Tajlandu čvrsto stali uz Bojanu, i to je urodilo plodom”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније