Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

16. 06. 2024. 12:30 >> 13:29
Čitaj mi:

ZAMIJENIĆE PAJKOVIĆA

Nikola Kažić preuzima OSCG

Vrijeme promjena u crnogorskoj odbojci - novi predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore biće Nikola Kažić, saznaje Portal RTCG.

Izborna Skupština je zakazana za 29. jun, a po našim informacijama nema dilema da li će 37-godišnji Podgoričanin naslijediti Cvetka Pajkovića.

Nekadašnji odbojkaš Budućnosti je od novembra 2021. godine direktor reprezentativnih selekcija u OSCG, a radom i rezultatima je stekao naklonost klubova.

Zbog toga se u odbojkaškim krugovima sve češće priča da će biti jedini kandidat, te da će ga za novog predsjednika predložiti više od polovine delegata.

Predlozi za novog predsjednika se predaju do 20. juna, a kandidati moraju samo da potpišu da formalno prihvataju kandidaturu.

Pajković bi po statutu mogao da se kandiduje za novi mandat, ali po našim informacijama on to ne želi.

Prvi saradnik novom predsjedniku biće Ivan Bošković, koji gotovo sigurno ostaje na poziciji generallnog sekretara.

Pred Kažićem će biti mnogo posla, a možda i ključni će biti edukacija trenera. Neshvatljivo je da se u Crnoj Gori najviše ženske djece od svih sportova bavi upravo odbojkom, a da seniorska reprezentacija nikada nije nastupila na velikim takmičenjima.

Uzgred, ni u muškoj odbojci nije sjajna situacija i jasno je da će silaskom sa scene generacije Bojića, Ćaćića, Minića, Ječmenice i ostalih nastati jaz, koji može da se prevaziđe samo kontinuiranim stručnim radom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније