Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

02. 06. 2024. 12:24 >> 12:24
1
Čitaj mi:

"SUDIJSKA NEOBJEKTIVNOST"

BK Budva: Uložili smo žalbu MOK-u, Bojani uzeta pobjeda

Bokeski klub Budva uložio je žalbu Međunarodnom olimpjskom komitetu nakon meča Bojane Gojković i Ven Huang iza Tajpeja, u kojem je dvostruka svjetska šampionka slavila iako je opšti utisak da je naša bokserka bila bolja.

"Danasnji meč Bojane Gojkovic protiv Ven Huang iz Tajpeja inače dvostruke šampionke svijeta i osvajačice medalje za posljednjih Olimpijskih Igara moramo kratko prokomentarisati da je naš stav, kao i mnogih stručnih lica koji su gledali meč da je doslo do sudijske neobjektivnosti i da nam je uzeta pobjeda, a samim tim i licenca za Olimpijske igre", navode iz BK Budva.

Zato je i uložena žalba MOK-u, ali upitno je kakve će to rezultate da da.

"Ovo su bile kvalifikacije za velikim brojem diskutabilnih odluka u korist “komšijskih” država i iz tog razloga danas ce biti uložena zvanicna žalba Medjunardonom olimpijskom komitetu na rezultat današnjeg meča uz priložen snimak. Hoće li to dati neki rezultat vidjećemo ubrzo. Ne tražimo nikakav izgovor, samo tražimo pravdu i zato molimo sve da se suzdržavaju od bilo kakvih komentara osim onih koji su pažljivo gledali meč i koji se razumiju u bodovanje Olimpijskog boksa", zaključuju u BK Budva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније