Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

30. 05. 2024. 11:18 >> 11:18
Čitaj mi:

ministarstvo sporta i mladih osuđuje napad

Ministarstvo sporta i mladih: Našem mladom vaterpolisti pružamo punu podršku

Ministarstvo sporta i mladih osudilo je napad na mladog vaterpolistu PVK Budućnost i pozvalo nadležne institucije da hitno reaguju.

Njihovo saopđtenje prenosimo u cjelosti:

„Najoštrije osuđujemo napad na mladog vaterpolistu PVK Budućnost, koji je ujedno i stipendista Ministarstva sporta i mladih”.

"Napad na bilo kog sportistu, a posebno na mladog reprezentativca, kako je rečeno, predstavlja ne samo najgori oblik nasilja, već i udar na vrijednosti koje sport promoviše - fer plej, solidarnoat i poštovanje". 

“Ponašanje huligana na sportskim borilištima u prethodnih nekoliko mjeseci prevazilazi sve granice i stvara se atmosfera u kojoj nisu sigurni ostali akteri mečeva, kako na terenu, tako i na tribinama. Ministarstvo sporta i mladih najoštrije osuđuje ovaj akt i poziva nadležne organe da hitno identifikuju i sankcionišu počinioca ovog nedjela".

"Našem mladom vaterpolisti pružamo punu podršku, uz uvjeravanje da ćemo i sistemskim pristupom sa drugim nadležnim organima, učiniti sve da se ovakvi incidenti ne ponove”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније