Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

M.M.Lj.

27. 05. 2024. 19:37 >> 19:41

durmitorci u vrhu

Dvanaestogodišnji Gordana i Viktor osvojili srebro i bronzu u Hrvatskoj

Članovi tekvondo kluba Durmitor Vrhnika sa Žabljaka Gordana Džaković i Viktor Golubović osvojili su srebro i bronzu na turniru “Karlovac open” u Hrvatskoj.

Turnir je organizovao “TKD Karlovac” koji slovi za najstariji klub u ovom dijelu Evrope, a koji pri tom slavi 57 godina postojanja pod rukovodstvom velikog majstora 9. dan Miroslava Brezana.

Internacionalni  turnir “Karlovac Open” je okupio preko 500 veoma jakih takmičara iz 11 država.

Uoči turnira 24. maja  je održan i tradicionalni seminar sa polaganjem za crni pojas pod rukovodstvom Koreanskog Grand mastera Lee Kwang Bae iz Beča..

“Na ovom seminaru su učestovali i i uspješno položili za majstore crni pojas 1 Poom/Dan  i naši šampioni dvanaestogodišnji Gordana i Viktor”, saopštio je trenerski tim Marašević-Kariev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније