Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

27. 05. 2024. 09:43 >> 09:43
Čitaj mi:

cev srebrna liga

Krunić: Nismo se domogli našeg cilja, da nastavimo u ovom ritmu

Odbojkašice Crne Gore izgubile su od Portugala 3:0 u posljednjem meču drugog turnira CEV Srebrne lige.

Na taj način ekipa Milorad Krunića završila je učešće u CEV-ovom takmičenju sa tri pobjede i porazom, što nije bilo dovoljno za veliko finale.

"Nismo se domogli našeg cilja, da probamo do posljednjeg turnira da ostanemo u igri za super-finale Srebrne lige. Nismo krunisali dobar rad na pripremama i dobro otvaranje na turniru u Podgorici. Ostaje želja da nastavimo u ovom ritmu, da se podižemo i da kvalifikacije za Evropsko prvenstvo odradimo bolje. Nadam se da će nam Srebrna liga pokazati jasniji put kako u kvalifikacijama biti uspješan. Čestitam curama i stručnom štabu, zahvaljujem se svima što su bili tu, što su nas pratili i bodrili", rekao je selektor Milorad Krunić.

Seniorke kvalifikacije za Euro Volej 2026. godine kreću iz Letonije (17. ili 18. avgusta 2024. godine), dok će drugu utakmici igrati kod kuće protiv selekcije Bosne i Hercegovine (24. ili 25. avgusta).

Naredne godine, izabranice Milorada Krunića gostovaće selekciji Bosne i Hercegovine 6. avgusta , dok će u posljednjem kolu biti domaćini reprezentaciji Letonije (9. ili 10. avgusta 2025. godine).

"Poslije tri vezane pobjede, drugi turnir završavamo porazom u Portugalu. Želim da čestitam svojoj ekipi na dobroj borbi. Rastemo kao ekipa, spremamo se za kvalifikacije u avgustu, idemo dalje, iz ovoga izlazimo kao jača i bolja ekipa", poručila je kapitenka Melisa Cenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније