Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. N.

26. 05. 2024. 17:38 >> 17:41

FORMULA 1

Lekler slavio na svom terenu, trka riješena već u 1. krugu

Velika nagrada Monaka decenijama privlači pažnju samo zbog glamura, jer trkanja praktično i da nema.

Sve vrijedno pomena se dešava uglavnom na startu, kada vozači pokušavaju da preteknu rivale, jer kasnije je gotovo i nemoguće to uraditi, osim nakon mijenjanja guma.

Tako je bilo i danas, jer se sve vrijedno pomena dogodilo u prvih 30-ak sekundi.

Kevin Magnusen je pokušao da zaobiđe Serhija Peresa, ali je pretjerao i zabio se u vozača Red Bula, koji se okrenuo na stazi, a u njega je udario i Niko Hilkenberg.

Bolidi sve trojice, pogotovo Peresa, razbili su se u paramparčad, ali niko nije povrijeđen.

I na drugom dijelu staze je došlo je do kontakta dvojice vozača Alpina, Pjera Gaslija i Estebana Okona. Okon je u nemogućoj poziciji pokušao da obiđe zemljaka, ali sve što je uspio je da poleti metar uvis i završi trku.

Nakon tih incidenata vozači su završili u boksu i promijenili pneumatike, zbog čega nisu morali tokom trke da idu na zamjenu.

Tako se ni poredak nije mijenjao - Šarl Lekler je bez ikakvih problema trijumfovao u svom gradu, ispred Oskara Pjastrija iz Meklarena i svog klupskog druga iz Ferarija, Karlosa Sains Juniora.

Lando Noris je bio četvrti, Džordž Rasel peti, Maks Ferstapen šesti, Luis Hamilton sedmi...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније