Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. N.

25. 05. 2024. 23:58 >> 23:59
Čitaj mi:

SREBRNA LIGA

Crna Gora srušila i Island, pravi test protiv Portugala

Treći meč, treća pobjeda odbojkašica Crne Gore u CEV Srebrnoj ligi - tim Milorada Krunića je u Portugalu savladao Island 3:1 (25:14, 27:25, 20:25, 25:18).

"Crvene" su meč u portugalskom Santo Tirsou odigrale sa puno oscilacija, jer su nakon lako dobijenog prvog seta u drugom dugo jurile zaostatak, spasle tri set-lopte, a svoju prvu iskoristile za 27:25.

Činilo se da će tada sve biti riješeno, ali su Islanđanke u 3. dijelu igre povele 6:1 i vođstvo nisu ispuštale do kraja, mada je Crna Gora serijom 4:0 prišla na 19:21.

I četvrti dio igre je mnogo bolje počeo tim sa ostrva u sjevernom Atlantiku, vodio 7:1, ali je Krunićeva ekipa brzo izjednačila na 9:9, a potom i povela 18:11, pa je sve bilo riješeno.

Danijela Džaković i Nevena Vukčević su osvojile po 17 poena, Simona Petranović 14, Saška Đurović 13, Marija Šušić pet, Mina Dragović četiri, a Lana Rakočević jedan.

Pravi test za Crnu Goru biće duel u nedjelju od 22 časa sa domaćim Portugalom, koji ima skor 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније