Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

19. 04. 2024. 10:38 >> 11:04

FORMULA 1 - VN KINE

Norisu pol pozicija za sprint trku

Vozač Meklarena Lando Noris startovaće sa pol pozicije na prvoj sprint trci sezone Formule 1, koja će biti vožena u okviru Velike nagrade Kine.

Noris je do prve pozicije došao po kiši u Šangaju, koji je nakon godinu opet domaćin najbržeg karavana.

Vozač Meklarena odvezao je krug za 1:57.940, sa dvije i po desetinke prednosti u odnosu na Luisa Hamiltona u Mercedesu.

Na trećem startnom mjestu naći će se dvostruki svjetski šampion Fernando Alonso, dok će aktuelni šampion Maks Ferstapen biti četvrti na startu.Kvalifikacije je obilježio i požar, pošto se zapalila trava pored staze u sedmoj krivini, što se desilo i tokom slobodnog treninga. Iz organizacije trke su naveli da su požar izazvale varnice sa bolida, a izvjesno sve ima veze sa tretmanom kojim je staza podvrgnuta u cilju povećanja prijanjanja, zbog čega izgleda kao da je prefarbana.

Sprint trka je sjutra u pet sati ujutru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније