Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ Mina ]

17. 04. 2024. 17:45 >> 17:52

IMA MEMORIJALNI KARAKTER

Bacački miting 28. aprila u Draževini

Miting bacača kugle Draževina 2024 - Memorijal Nedeljko Burzanović biće održan 28. aprila u istoimenom podgoričkom selu, najavili su organizatori manifestacije.

Takmičenje će biti održano 16. put, a kao i prošle godine imaće memeorijalni karakter, u znak sjećanja na osnivača mitinga Nedjeljka Burzanovića.

Bacači kugle nadmetaće se u kategorijama veterana (5 kg), pionira (4), pionirki (3), mlađih juniora (5), mlađih juniorki (3), juniorki (4), juniora (6), seniorki (4) i seniora (7,260 kg).

Prošlogodišnji pobjednici mitinga u konkurenciji seniora bili su Anita Marton iz Mađarske (17,79) i Tomaš Đurović iz AK Podgorica sa rezultatom 19,30 metara.

Marton je rekorderka mitinga u konkurenciji sa rezultatom 19,63 metra, a taj hitac bacila je 30. aprila 2017. godine.

U muškoj konkurenciji rekorder je Hamza Alić iz Zenice sa rezultatom 21,07 metara, koji je postigao na prvom mitingu 28. aprila 2008. godine.

Početak takmičenja zakazano je za deset sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније