Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Beta ]

09. 04. 2024. 13:36 >> 13:36
Čitaj mi:

formula 1

Karlos Sainc: Vrijeme je da se ubrzaju stvari oko mog angažmana

Vozač Ferarija Karlos Sainc rekao je da bi želio da se ubrzaju pregovori oko njegovog angažmana, pošto želi što prije da obezbijedi mjesto u nekoj ekipi Formule 1 za 2025. godinu.

Sainc će na kraju sezone napustiti Ferari, koji mu nije ponudio novi ugovor jer je za 2025. godinu angažovao sedmostrukog svjetskog šampiona Luisa Hamiltona, koji na kraju godine odlazi iz Mercedesa.

Mediji su spekulisali da su za španskog vozača zainteresovani Mercedes, Aston Martin, Red Bul i Zauber, koji će postati Audi od 2026. godine.

Prelaskom u Mercedes zamijenio bi Hamiltona, u Aston Martinu mogao bi da zamijeni Fernanda Alonsa, a u Red Bulu Serhija Peresa, osim ako Maks Verstapen iznenada ne napusti tim.

"Razgovaram sa nekoliko ekipa pošto bismo moj menadžment i ja to morali da radimo jer još nemam posao za sljedeću godinu. Tako da razgovaramo sa svima. Treba ući u detalje i vidjeti koje su realnije opcije i koje su najbolje opcije za mene i moju budućnost, a nemam novosti što se toga tiče. Jedino što mogu da kažem je da je sada vrijeme da se sve ubrza i nadamo se da će se sve srediti pijre nego kasnije", rekao je Sainc, prenio je Skaj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније