Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

20. 03. 2024. 19:15 >> 19:16
Čitaj mi:

PLEJ-OF EPCG SUPERLIGE

Budućnost prvi finalista: Maksimalna pobjeda i u Bijelom Polju

Odbojkaši Budućnosti plasirali su se u finale plej-ofa EPCG Superlige odbojkaša nakon što su i u drugom meču slavili protiv Jedinstva (20:25, 19:25, 14:25)

Prvi set donio je dosta neizvjesnosti, u kojem sve do posljednje trećine istog nije došlo do blagog odvajanja Podgoričana.

Sjajna igra korektora Jovana Delića koji je postigao čak 10 poena za Budućnost. U prvom setu dominacija i srednjih blokera Budućnosti koji su osvojili pet poena, dok su kod domaćih srednji blokeri samo jedan poen.

Budućnost je servirala i tri asa (od toga dva Jelić), dok je Jedisntvo imalo jedan as u prvom servisu.

Kod domaćih dobra igra Cimbaljevića koji je postigao sedam poena, Rovčanin je postigao četiri.

U drugom setu neizvjesnost do prvog tajmauta, gdje je Budućnost vezala tri poena i stigla do opipljvijih 6:9.

Jedinstvo je smanjilo na 7:9, ali ponovo mini serija od 0:3 za podgoričke "plavo-bijele" pa je trener Bjelopoljaca Darko Prebiračević zvao tajmaut.

Nakon predaha dva poena za Jedinstvo, ali Budućnost ponovo, treći put u kratkom periodu pravi seriju 0:3 za ukupnih 9:15 u drugom setu.

Nervozni su bili domaći odbojkaši, čak pet servis grešaka u ovom djelu drugog seta i to se odrazilo na rezultat.

Činilo se u jednom trenutnku da je Jedinstvo možda uhvatilo prikjučak, nošeni podrškom sa tribina smanjili su na 19:22, ali do kraja seta nisu mogli ni do jednog poena. Ženg je promašio jednu kontru, a Radević je asom donio drugi set Budućnosti.

Kako su završili drugi set, tako su počeli i treći, Delić je asom donio prednost podgoričkom timu.

Na samom startu vođstvo 1:4 i novi tajmaut Prebiraćevića.

Budućnost odlazi međutim na 3:9 i to sa već trećim asom u trećem setu. Jovan Delić je već u tom periodu bio na 18 poena.

U tim trenucima postalo je jasno da je Budućnost prvi finalista.

Na kraju i najubjedljivijija razlika i zakazano finale sa boljim iz drugog polufinalnog para gdje se sastaju ekipe Budve i Moranara.

Budvani su dobili prvi meč sa 3:0, a druga utakmica je na programu sjutra od 21 čas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније