Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

15. 02. 2024. 09:08 >> 09:08
Čitaj mi:

SP DOHA

Kuljača: Zadovoljna sam svojim rekordom, ali moglo je bolje

Crnogorska plivačica Jovana Kuljača, jutros je na trci 100 metara slobdnim stilom na Svjetskom prvenstvu u Dohi popravila svoj lični rekord.

Ona je trku zvaršila sa vremenom 1:01,36 i tako popravila svoje najbollje vrijeme koje je bilo 1:01.90.

Ona je na kraju završila kao 52. u ukupnom plasmanu od 88 takmičarki.

"Tako je, popravila sam lični rekord za oko 50 stotinki, tako da sam zadovoljna, ali moglo je bolje. Nažalost, sama sam sebi stvorila neku nervozu u glavi i to je najveći krivac za ovo vrijeme. Tako da, moglo je bolje, ali zadovoljna sam naravno, idemo dalje, spremaćemo se još više", kazala je Kuljača nakon trke.

Nju za dva dana čeka učešće na 50 metara.

"Tako da, 50 kraul za dva dana, za to sam malo više od spremna i jedva čekam da plivam i nadam se ličnom rekordu", kazala je Kuljača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније