Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. [ Mina ]

04. 02. 2024. 10:51 >> 10:51
2
Čitaj mi:

G1 TURNIR

Berišaj srebrna u Insbruku

Članica Tekvondo kluba Besa, juniorka Andrea Berišaj, osvojila je srebrnu medalju na G1 turniru u Insbruku.

Ona je u finalnom meču kategorije do 63 kilograma poražena od Njemice Viktorije Rucinski.

Berišaj je, kao četvrti nosilac, bila slobodna u prvom kolu, u drugom je pobijedila Mađaricu Sidoniju Feher, dok je u polufinalnoj borbi eliminisala Francuskinju Asumaju Langust.

"Ostaje žal što dobar nastup nije krunisan zlatnom medaljom. Prošla je tri kola, a u finalu izgubila je od takmčarke koju je pobijedila u Podgorici", rekao je trener Bese Nikola Gegaj agenciji MINA.

On je kazao da je drugi predstavnik kluba iz Tuzi, Benan Jusufđokaj, zbog povrede morao da preda meč.

"Povreda je bila jača. Dobio je prvu rundu protiv Austrijanca Lorenca Viteka, ali zbog povrede koljena nije mogao da nastavi. Srećom, kasnije se ispostavilo da povreda nije ozbiljnija", rekao je Gegaj.

On je naglasio da je zadovoljan prvim takmičarskim danom, imajući u vidu da je to prvi ovogodišnji turnir i način na koji su doputovali u Insbruk.

"Ponovo smo imali finansijskih problema, u Insbruk smo došli zahvaljujući pozajmici i finansijskoj podršci roditelja takmičara", rekao je Gegaj.

Za danas predviđen je nastup Anđele Berišaj, crnogorske kandidatkinje za olimpijsku vizu.

Austrian open okupio je više od 1.000 takmičara, predstavnika klubova i nacionalnih reprezentacija 41 države svijeta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније