Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ OSCG ]

07. 12. 2023. 21:20 >> 21:20

NIŠTA OD DERBIJA

Budva ubjedljiva protiv Budućnosti

Odbojkaši Budve slavili su protiv Budućnosti u "Morači" rezultatom 3:0 (25:18, 25:19, 25:16), u prvom derbiju ove sezone.

U na startu neizvjesnom prvom setu, odbojkaši Budve uspjeli su da se rezultatski odvoje tokom sredine ovog dijela igre pri rezultatu 15:12. Gosti su svoju prednost uspjeli da sačuvaju do kraja i slave 25:18.

Šampion je dobio i drugi set. Igra je bila izjednačena, vođstvo se smjenjivalo do 14:14, kada su prevagu opet napravili izabranici Miljana Boškovića (25:19) i poveli 2:0 u setovima.

Dominantna je bila Budva u poslednjem setu u kojem je stekla ranu prednost i slavila 25:16 za konačnih 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније