Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш.

21. 09. 2023. 21:53 >> 14:50

VOZAČ MEKLARENA

Noris: Situacija se otrgla kontroli, neophodne rigoroznije kazne za blokiranje

Vozač ekipe Meklarena Lando Noris smatra da se blokiranje vozača tokom brzog kruga u kvalifikacijama treba strožije kažnjavati.

Vikend u Singapuru obilježen je nizom spornih situacija koje su uključivale blokiranje drugih vozača, sa različitim krajnjim ishodima.

„Mislim da bi blokiranje na stazi automatski moralo da znači i kažnjavanje vozača koji je omeo nekoga. Znam da ekipa u tom slučaju dobije novčanu kaznu, ali je odgovornost vozača da gleda u retrovizore. On nema šta drugo da radi tokom kruga za zagrijavanje, ali čini mi se da se vozači i sa tim muče“, rekao je Noris.

Britanac smatra da je situacija izmakla kontroli i da mora doći do promjena.

„Neophodne su nam rigoroznije kazne za blokiranje drugih, sitaucija se otrgla kontroli. To uništi brzi krug vozača koji nailazi. Može da upropasti i nečije kvalifikacije, Juki zato nije imao priliku da popravi plasman“.

Noris se nalazi na osmom mjestu šampionata sa 97 bodova.

Sljedeća trka Formule 1 voziće se u Japanu na legendarnoj Suzuki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније