Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш. [ Beta ]

12. 09. 2023. 20:58 >> 20:58

ODBOJKA

Poljska bolja od Srbije za polufinale Evropskog prvenstva

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela večeras da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u Bariju posle velike borbe izgubila od Poljske sa 28:26, 15:25, 34:36, 17:25.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Dražen Luburić sa 19 poena, poen manje upisao je Miran Kujundžić, dok je Pavle Perić utakmicu završio sa devet poena.

Tim Nikole Grbića je do pobede vodio Lukaš Kačmarek koji je upisao 21 poen, dok je Vilfredo Leon Venero zabeležio 19.

Poslije sjajne igre koju su prikazali izabranici Igora Kolakovića i Nikole Grbića, u polufinale je prošla Poljska poslije više od dva sata igre.

Srbija je igrala hrabro, povela je sa 1:0 i do kraja se nije predavala. Meč je odlučio treći set u kome je Srbija imala četiri set lopte, ali je Poljska iskoristila svoju devetu za vođstvo od 2:1.

Odbojkaši Poljske će se za plasman u finale Evropskog prvenstva boriti sa Slovenijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније