Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

20. 07. 2023. 14:41 >> 14:41

ŠAMPION U TEŠKOJ KATEGORIJI

Bokser Usik potpisao ugovor sa ukrajinskim fudbalskim klubom

Svjetski bokserski šampion u teškoj kategoriji Aleksandar Usik potpisao je jednogodišnji ugovor sa ukrajinskim fudbalskim klubom Polisja.

Usik, svjetski šampion u verzijama WBO, WBA i IBF, igrao je prošle godine za Polisju u prijateljskoj utakmici kada je ušao sa klupe, a sada je potpisao ugovor o saradnji.

"Predsjednik kluba i Oleksandar Usik postigli su dogovor o fudbalskoj saradnji na godinu dana. Usik će nositi dres sa brojem 17", navodi se u saopštenju kluba iz Žitomira, prenio je Skaj.

Klub je naveo da će detalji o tome šta podrazumjeva fudbalska saradnja biti objavljeni kasnije.

Usik će 26. avgusta u Poljskoj braniti titule protiv izazivača Britanca Danijela Duboe.

To će biti prva borba ukrajinskog boksera otkako je prošlog avgusta pobijedio Britanca Entonija Džošuu u revanšu u Saudijskoj Arabiji.

Usik je trebalo da boksuje protiv Britanca Tajsona Fjurija ali su pregovori propali.

"Hajde da to ostvarimo, spreman sam. Poslije borbe protiv Duboe - spreman sam, ali sada se samo koncencentrišem na 26. avgust", naveo je Usik.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније