Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Вукоман Кљајевић, Радио ЦГ

02. 07. 2023. 19:00 >> 19:01

ŠKOLSKI SPORT

Održano prvenstvo Crne Gore u malom fudbalu, slavili "Radojica Perović" i "Vladimir Nazor"

Državno prvenstvo u malom fudbalu za školsku 2022/23 godinu održano je od 27. do 29. juna u Baru.

Prvenstvo organizuje Fudbalski savez Crne Gore uz podršku Crnogorskog školskog sportskog saveza pod sloganom "Fudbal uvijek - droga nikad.

OŠ"Radojica Perović" Podgorica osvojila je prvo mjesto u kategoriji treći i četvrti razred, druga ja bila OŠ "Dašo Pavičić" iz Herceg Novog, dok je "Risto Ratković" iz Bijelog Polja bila treća.

Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je igrač OŠ" Radojica Perović" iz Podgorice Jakov Zejak.

U kategoriji peti i šesti razred slavila je OŠ "Vladimir Nazor" iz Podgoric, ispred OŠ"Druga osnovna" iz Budve, te OŠ"Aleksa Đilas Bećo" iz Mojkovca

Za najboljeg igrača u ovoj kategoriji proglašen je igrač OŠ"Vladimir Nazor" iz Podgorice Miloš Laković.

Sve ekipe uz medalje su dobili od Fudbalskog saveza Crne Gore, pehare za prvo, drugo i treće mjesto, zatim po majicu FSCG a nastavnik koji je vodio ekipu dobio je takođe od FSCG po fudbalsku loptu, trenerku, diplomu za osvojeno mjesto, zahvalnicu na ime škole koja je učestvovala, medalju za osvojeno mjesto i novčanu nagradu u zavisnosti od plasmana i to:

1. mjesto 150€

2. mjesto 100€

3. mjesto 50€

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније