Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Д.П.

24. 06. 2023. 13:41 >> 14:12

BOKS

Bojana Gojković poražena u šesnaestini finala Evropskih igara

Crnogorska bokserka Bojana Gojković izgubila je u šesnaestini finala Evropskih igara u kategoriji do 54 kilograma.

U Novom Targu, Bojana Gojković izgubila je od 37-ogodišnje, nekada profi bokserke, Marije Romero Moline, iz Španije, odlukom sudija 4:1, ukupnim skorom 30:27.

Naša mlada reprezentativka na taj način stala je na startu nadmetanja na Evropskim igrama, koje su ujedno bile i kvalifikacione za Olimpijske igre u Parizu.

Danas će u ring i Petar Marčić, koji će boksovati sa jermenom Hakobjanom u večernjoj sesiji. Njihov meč, u šesnaestini finala kategorije do 80 kilograma očekuje se oko 19 sati i 30 minuta.

Sjutra će se boriti Stefan Savković, u kategoriji do 71 kilogram. U drugom kolu čeka ga borba sa takođe Jermenom, Gurgenom Madojanom, planirana za 14 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније