Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р. [ Beta ]

10. 06. 2023. 15:51 >> 15:51

VN ITALIJE

Banjaja pobjednik sprint trke u Muđelu

Motociklista Dukatija Frančesko Banjaja pobjednik je današnje sprint trke Moto GP šampionata, na Velikoj nagradi Italije.

Aktuelni svjetski prvak je na domaćoj stazi Muđelo u promjenjivim uslovima slavio vremenom od 19 minuta, 41,183 sekunde.

Drugo mjesto je zauzeo vozač VR 46 tima Marko Beceki sa 0,369 sekundi zaostatka, dok se na pobjednički podijum popeo i vozač Pramak Dukatija Horhe Martin (0,952 sekundi zaostatka), koji je u finišu trke bio bolji od timskog kolege Žoana Zarka.

Bodove u sprintu osvojili su i Luka Marini (VR 46), Džek Miler (KTM), Mark Markes (Honda), Aleš Espargaro (Aprilija) i Enea Bastijanini (Dukati).

U generalnom plasmanu Banjaja vodi sa 106 bodova, drugi je Beceki sa četiri boda manje, dok je treći Martin sa 87 bodova.

Trka za Veliku nagradu Italije vozi se sjutra od 14 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније