Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Beta ]

21. 05. 2023. 18:29 >> 18:29

ĐIRO D'ITALIJA

Meknalti pobjednik 15. etape , Armirajl i dalje u vođstvu

Američki biciklista Brendon Meknalti pobjednik je današnje 15. etape u trci Điro d'Italija, a vodeću poziciju u generalnom plasmanu zadržao je Francuz Bruno Armirajl.

Meknalti je u etapi dužine 195 kilometara od Serenja do Bergama pobijedio rezultatom 5:13,39 sati.

On je u završnom sprintu bio bolji od Irca Bena Hilija i Italijana Marka Friga. Njih trojica su se odvojili od grupe i vozili sami, a prvi pratilac Holanđanin Bauke Molema kroz cilj je prošao sa minut i 51 sekundom zaostatka.

Britanac Gerajnt Tomas zauzeo je 15. mjesto sa šest minuta i 53 sekundi zaostatka za Meknaltijem, dok je vodeći u generalnom plasmanu Armirajl na cilj stigao sa 33 sekunde zaostatka.

Armirajl je prvi sa 51 sat, 38 minuta i šest sekundi, drugi je Tomas sa minut i osam sekundi zaostatka, a treći je Slovenac Primož Roglič sa minut i 10 sekundi zaostatka.

U ponedjeljak je slobodan dan na Điru, a trka se nastavlja u utorak 16. etapom od Sabio Kjezea do vrha uspona Monte Bondone dužine 203 kilometra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније