Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г. [ Beta ]

19. 05. 2023. 18:21 >> 18:21

BICIKLIZAM

Rubio pobjednik 13. etape Đira

Kolumbijski biciklista Ejner Rubio pobjednik je 13. etape trke Điro d'Italija, vožene danas od La Šabla do Kran Montana.

Današnja 13. etapa skraćena je sa 199 na 74,5 kilometara, zbog loših vremenskih uslova, a početak je pomjeren za tri i po sata.

Brdsku deonicu Rubio je prešao za dva sata, 16 minuta i 21 sekundu. Drugi kroz cilj je prošao Francuz Tibo Pino sa šest sekundi zaostatka, dok je treće mjesto zauzeo Aleksander Sepeda iz Ekvadora sa 12 sekundi zaostatka za pobjednikom.

U generalnom plasmanu vodi Britanac Gerajnt Tomas iz Ineosa, drugi je Slovenac Primož Roglič iz Jumbo-Visme sa dvije sekunde zaostatka, a treći je Portugalac Žoao Almeida iz Emirejtsa sa 22 sekunde zaostatka.

Sjutra je na programu 14. etapa dužine 194 kilometra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније