Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш. [ Beta ]

12. 04. 2023. 12:34   >>  12:34

MOTO GP

Bastijanini propušta i trku u Ostinu

Vozač Dukatija Enea Bastijanini propustiće i narednu trku Moto GP šampionata za Veliku nagradu Amerike, pošto se još oporavlja od povrede ramena, prenio je danas sajt takmičenja.

Italijanski motociklista se povrijedio prilikom pada na sprint trci na otvaranju sezone u Portugalu, zbog čega je propustio i trkački vikend u Argentini.

Dukati je saopštio da će 25-godišnjem vozaču biti potrebno još nekoliko nedjelja kako bi se potpuno oporavio. Bastijaninija će na stazi u Ostinu zamijeniti Mikele Piro.

Ranije je saopšteno da će trku u Teksasu propustiti i vozač Honde Mark Markes, koji se nije oporavio od povrede desne ruke.

U šampionatu poslije dva trkačka vikenda vodi vozač VR46 tima Marko Beceki sa 50 bodova, drugi je aktuelni svjetski prvak Frančesko Banjaja iz Dukatija sa devet bodova manje, dok je treći Žoan Zarko iz Pramak Dukatija sa 35 bodova.

Trka za Veliku nagradu Amerike vozi se 16. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније