Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р. [ Beta ]

31. 03. 2023. 19:39 >> 19:40

SKI SKOKOVI

Zbog vjetra odloženo takmičenje na Planici

Prvo od dva pojedinačna takmičenja u završnici Svjetskog kupa u skijaškim skokovima, koje je trebalo da se održi danas na skakonici na slovenačkoj Planici, odloženo je za sjutra ujutru, zbog prejakog vjetra.

Vođstvo takmičenja je prvo otkazalo probnu seriju, potom je u nekoliko navrata odlagan početak takmičenja, da bi na kraju organizatori odlučili da pretposljednje takmičenje u Svjetskom kupu ove sezone odlože za subotu, u 8.45, na razočaranje oko 11.500 gledalaca koji su se okupili oko legendarne skakaonice, prenijela je Hina.

Dopuste li vremenski uslovi, koji su veoma važni za takmičenje u letovima, letači će u subotu u Planici imati dvostruki program. Naime, osim pojedinačne borbe za bodove u Svjetskom kupu, na rasporedu je i timsko takmičenje koje se boduje za Kup nacija.

Svjetski kup bi trebao da bude završen nedeljnim pojedinačnim takmičenjem, u 10 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније