Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р. [ Beta ]

26. 03. 2023. 19:24 >> 19:25

DRUGA POBJEDA NAKON POVRATKA

Roglič pobijedio u trci oko Katalonije

Slovenački biciklista Primož Roglič pobijedio je u trci oko Katalonije i ostvaro drugu pobjedu otkako se vratio takmičenjima poslije operacije lijevog ramena.

Vozač Jumbo Visme slavio je u sedmodnevnoj trci sa šest sekundi prednosti u odnosu na Belgijanca Remka Evenepula iz Kvik Stepa.

Evenepul je pobijedio u današnjoj posljednjoj etapi dugoj 135,8 kilometara, koja je počela i završila se u Barseloni, ispred Rogliča koji je odmah iza njega prošao kroz cilj. Treći u etapi bio je Španac Mark Soler iz Emirejts tima sa 53 sekunde zaostatka.

Roglič je pobijedio u drugoj trci, poslije trijumfa u Italiji prije dvije nedjelje, otkako se povukao sa prošlogodišnjih veliki trka Vuelte i Tur d'Fransa.

Evenepul je prošle godine pobijedio na Vuelti i osvojio titulu na svjetskom šampionatu, dok je Roglič prije toga trijumfovao tri puta uzastopno u Španiji.

Naredna velika trka na programu je od 6. maja, kada počinje Điro d'Italija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније