Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г. [ Mina ]

25. 03. 2023. 19:54   >>  19:55

INTERNACIONALNI TURNIR

Karatistima Budućnosti sedam medalja u Aranđelovcu

Karatisti Budućnosti nastup na internacionalnom turniru u Aranđelovcu završili su sa sedam medalja - tri zlatne i po dvije srebrne i bronzane.

Zlatne medalje osvojili su kataši Filip Bakić u konkurenciji seniora i mlađi senior Rijad Mandić i mješoviti tim u borbama, u sastavu Lazar Lazović, Vuk Bajović i Đurđa Todorović.

Srebrni su bili kataši Strahinja Mujović (2014) i Nina Krulj (2013).

Bronzanim odičjem okitili su se Mandić u konkurenciji seniora i Jagoš Vlahović (2013).

Nadomak medalje bili su Gleb Palhouski (do 35 - 2012. godište), junior Vuk Bajović (do 61) milađi senior Filip Mijanović (do 75), koji su završili kao petoplasirani.

Turnir u Aranđelovcu okupio je više od 700 takmičara iz 65 klubova i devet država.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније