Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Mina ]

03. 03. 2023. 20:59 >> 20:59

MEČ ZA REJTING

Mihailović pobijedio Rušidija

Crnogorski bokser Viktor Mihailović pobijedio je danas u njemačkom Bilefeldu, u meču za rejting, Adila Rušidija iz Bosne i Hercegovine.

Do pobjede došao je prekidom nakon treće runde.

Mihailović je upisao peti trijumf i zadržao maksimalan učinak na profesionalnom ringu.

"On je iz runde u rundu pojačavao tempo i u serijama pogađao Rušidija. Poslije treće runde protivnik je predao meč. Značajna pobjeda za Mihailovića, imajući u vidu iskustvo njegovog protivnka", saopšteno je iz štaba crnogorskog borca.

Borba je održana u kruzer kategoriji, a bila je planirana da traje osam rundi.

"Zahvalnost za pomoć tokom kondicinih priprema dugujemo fitnes treneru Milošu Jankoviću i sparing partneru Milovanu Sekuloviću. Već 17. marta Mihailovića u Tirani očekuje nova borba", piše u saopštenju.

Mihailović ima 22 godine, a visok je 196 centimetara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније