Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

М.П.

23. 12. 2022. 21:36   >>  21:33

OBILjEŽILI 2022. GODINU

Jovanović i Malović najbolji u borbama, Radulović i Mijač u katama

Karate savez Crne Gore proglasio je najuspješnije u ovoj godini. Priznanje za najbolje karatiste u borbama zavrijedili su Milena Jovanović i Nikola Malović.

U konkurenciji kata, najbolji seniori su Biserka Radulović i Vladimir Mijač.

Za najuspješnije mlade takmičare izabrani su junior Emre Saljiu i kadetkinja Jovana Damjanović.

Podgorički Omladinac ponovo je najbolji klub.

Trener godine je Žarko Raković, selektor ženske seniorske reprezentacije Crne Gore i trener Omladinca.

Na svečanosti u Podgorici za rezultate u 2022. nagrađeni su Balša Vojinović, Lazar Potpara, Nemanja Mikulić i Nenad Đuričić, kao i selektori Slađan Mikulić i Dejan Ivanović.

Prvi put Karate savez dodijelio je Zlatnu plaketu, povodom završetka takmičarske karijere, za postignute vrhunske sportske rezultate i izuzetan doprinos razvoju i unapređenju karatea. Ovogodišnji laureat je Almir Cecunjanin.

Specijalna priznanja uručena su Crnogorskom olimpijskom komitetu, Ministarstvu sporta i mladih i sponzorima. Dodijeljene su i zahvalnice medijiskim poslenicima, među kojima je i novinar RTCG Maksim Živaljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније