Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ MINA ]

26. 10. 2022. 14:01   >>  14:01

U DVORANI PG GIMNAZIJE

U nedjelju start Eko mini odbojke

Nova sezona odbojkaškog takmičenja za najmlađe – EKO mini odbojka počeće u nedjelju u dvorani podgoričke Gimnazije Slobodan Škerović, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza.

Navodi se da će šesto izdanje manifestacije okupiti djecu uzrasta od devet do 13 godina.

Saopšteno je da Odbojkaški savez, nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, nastavlja sa realizacijom EKO mini odbojke, kako su kazali, jednog od najboljih projekata za đecu u Crnoj Gori.

"Odbojkaški savez, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Evropske odbojkaške konfederacije, Ministarstva sporta i mladih, Crnogorskog olimpijskog komiteta i Glavnog grada Podgorica, organizuje prijekat, čiji je cilj omasovljenje i popularizacija odbojke u Crnoj Gori", piše u saopštenju te asocijacije.

Navodi se da će OSCG snositi troškove organizacije i da će lubovima učesnicima biti podijeljene lopte i majice.

Ceremonija svečanog otvaranja planirana je za 13 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније