Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

А.М. [ M.P. ]

02. 10. 2022. 18:58 >> 18:59

U LIDO DI JEZOLU

Kik boks reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Italiji

Kik boks reprezentacija Crne Gore od sjutra do subote učestvovaće na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore u italijanskom Lido di Jezolu.

Našu selekciju predstavljaće 10 takmičara. U disciplini kil lajt nadmetaće se kadeti: Jovan Lipovina (-42 kg),Nemanj Radnjić (-52), Isah Tarhaniš (-52), Mirko Božović (-69), Viktor Dukić (+69) i Nermina Škrijelj (-60).

U lou kiku boriće se: Fariz Dacić (-52), Nikola Jovetić (-67) i Lazar Madžarović (-71), dok će Pavle Vušurović nastupati u disciplini K1.

Selektor, Goran Radonjić, kaže da je konkurencija veoma jaka, ali vjeruje da neko od naših sportista može do medalje.

“Odlučili smo da ove godine povedemo rekordan broj takmičara u ovim uzrastima, kako bismo im pružili šansu da odmjere snage sa najboljim borcima iz svijeta, te kako bi sticali dragocjeno iskustvo za buduće turnire. U ovoj ekipa ima mnogo potencijala, ali je konkurencija nikad veća. Nadamo se da možemo makar do jedne medalje”.

Šampionat svijeta okupio je oko 2000 takmičara iz 63 zemalje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније