Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ R.B. ]

20. 08. 2022. 23:32 >> 23:32
2

ČESTITKA LALOŠEVIĆA

"Odbojkaši pokazali da je Crnoj Gori mjesto među najboljima"

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, čestitao je crnogorskim odbojkašima na trećem vezanom plasmanu na Evropsko prvenstvo.

"Naši odbojkaši su ponovo dokazali da Crnoj Gori pripada mjesto među najboljima u Evropi. Talenat koji posjeduju pokazali su na kvalifikacijama za prvenstvo, a uvjeren sam da će njihov pravi sjaj pokazati tek u samom takmičenju", poručio je Lalošević.

Istakao je da je država ponosna na odbojkaše.

"Hvala vam na značajnim koracima koje pravite za Crnu Goru i njen sport. Srećno!", navodi se u čestitki.

Crnogorski odbojkaši savladali su večeras u gostima Luksemburg 3:1 (27:25, 25:22, 25:27 i 25:13) i petim trijumfom izborili nastup na šampionatu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније