Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ OSCG ]

28. 06. 2022. 15:03 >> 15:01

ŽRIJEB U LUKSEMBURGU

Budva, Galeb i Herceg Novi dobili rivale na evropskoj sceni

Odbojkaši Budve igraće protiv Zadruge iz Austrije u prvom kolu CEV Lige šampiona, odbojkašice Galeba Liko Soho Group u prvom kolu CEV Čelendž kupa igrati sa holandskim Sliderhtom, dok će Herceg Novi igrati sa BK Tromso ekipom iz Norveške, odlučeno je žrijebom koji je danas obavljen u Luksemburgu.

Budvani će prvu utakmicu Lige šampiona igrati na domaćem terenu 20-22. septembra, a druga utakmica je planirana za 27-29. septembar u Austriji.

Žrijeb za grupnu fazu CEV Lige šampiona održaće se 12.septembra.

Utakmice CEV Čelendž kupa su na programu od 22-24. novembra, a revanš mečevi će se odigrati u periodu od 29. novembra do 01. decembra.

Baranke će na startu gostovati Sliderhtu, dok će u Herceg Novi u prvoj utakmici igrati kod kuće protiv BK Tromso.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније