Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

28. 10. 2024. 12:44 >> 12:44
Čitaj mi:

aba2 liga

Đurišić: Sa dosta motiva odlazimo u Široki

Podgorica Bemax sjutra od 18 igra jedan od presudnih mečeva grupne faze NLB ABA 2 lige.

Situacija u grupi C je prilično komplikovana – Džoker ima dva trijumfa, Podgorica Bemax i Pelister polovičan skor 1-1, dok je Široki doživio oba poraza na startu nove sezone. Jasno je da je ovaj meč za oba tima izuzetno važan, ako se zna da samo dvije ekipe iz grupe nastavljaju takmičenje.

"U dobrom smo ritmu. Uspjeli smo da se uzdignemo nakon slabog starta i dva poraza. Definitivno je to sada iza nas, igramo dobro, uspjeli smo da napravimo dobar niz rezultata, tako da je sve to donijelo i mnogo bolju atmosferu i samopouzdanje kod svih igrača. Upravo zbog toga sa dosta motiva odlazimo u Široki, gdje ćemo pokušati da dođemo do pobjede", Pavle Đurišić, prvotimac Podgorice.

Široki ima dva poraza, ali će protiv Podgorice prvi put igrati na svom terenu.

"Komplikovana je grupa i neće biti lako. Široki je sezonu otvorio sa dva poraza, ali sigurno da ima kvalitet i to nas neće zavarati. Posebno je nezgodan na svom terenu, a nakon dva poraza na strani sigurno da će biti pod imperativom. Za nas je dobro da smo se digli, da smo savladali Pelister, ali i kroz utakmice domaćeg šampiona podizali formu. Vjerujem da ćemo i na ovom gostovanju potvrditi da imamo kvalitet i da se dižemo iz utakmice u utakmicu, jer nama ovaj brejk može biti od izuzetnog značaja", zaključio je Đurišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније