Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

26. 10. 2024. 09:26 >> 09:29

UBJEDLJIV PORAZ OD NJUJORKA

Šta se desilo sa Indijanom: Halibarton bez poena, prva petorka samo 31

Njujork Niksi su bez ikakvih problema slavili protiv Indijana Pejsersa 123:98.

Utakmica koja je bila repriza prošlogodišnje sedme utakmice polufinala Istoka, koju je Indijana i dobila na kraju, sinoć je donijela totalan sumrak prve petorke i prije svih prve zvijezde tima Tajrisa Halibartona koji nije dao ni jedan poen.

All star plej, dio američkog tima koji je osvojio zlatnu medalju u Parizu na OI (doduše bez i jednog odigranog sekunda) je očajno ušao u sezonu, gdje za tri poena na prva dva meča šutira svega 1/16.

Sinoć je promašio svih sedam pokušaja a linije 7,24.

U njegovo sivilo utopila se i ostala petorka koja je na kraju meča zbirno imala svega 31 poen.

Interesantno je da je Indijana je prošle sezone imala jednu od najboljih napadačkih statistika u istoriji lige i postavila NBA rekord u plej-ofu šutirajući 67,1% iz igre u pomenutoj sedmoj utakmici u Medison Skver Gardenu.

Sa druge strane navijači tima iz "Velike jabuke" su mogli da vide viziju trenera Tibodoa, kako će njihova ekipa izgledati sa Karlom Entonijem Taunsom u rosteru.
Sjajni centar koji ima dobar šut sa distance, odličan je za spejsing u napadu, što ostavlja prostor za bekove da prodiru, prije svih Brunoson.

Odbrana sa takođe novom akvizicijom Mikal Bridžisom, Ou Dži Anunobijem i Hartom juče je djelovala savršeno na perimetru dozvolivši protivniku svega tri trojke iz 30 pokušaja.

To je iskorak budući da u prvoj utakmici su dozvolili Bostonu nevjerovatnih 29 trojki (izjednačen NBA rekord).

Karl Entoni Tauns na kraju 21 poen i 15 skokova, Brunson je dao 26, Bridžiss 21, Hart 20.

Kod Indijane jedini vrijedan pomena je rezervista Benedikt Maturin koji je ubacio 20 poena, i koji bi brzo mogao da zauzme mjesto u startnoj postavi.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније