Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

22. 10. 2024. 13:33 >> 13:34
Čitaj mi:

Bolomboj nije teže povrijeđen ali ipak ide na pauzu

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su Budućnost na teškom gostovanju u Podgorici 75:73, ali je susret ostao u sjenci teške povrede Džoela Bolomboja, makar se tako činilo na prvu loptu.

Detalji još nisu zvanični, ali nije došlo do kidanja ligamenata koljena ni do povrede meniskusa.

Ipak će Bolomboj svakako morati na pauzu oko mjesec dana, možda i duže što znači da Bolomboj neće biti na raspolaganju Sferopulosu na prvom evroligaškom vječitom derbiju sa Partizanom 21. novembra.

Odmah potom zvanično se oglasila i Crvena zvezda, ali zasad bez detalja o dužini oporavka.

"Na osnovu RTG i MR pregleda Džoel Bolomboj je zadobio hiperekstenzionu povredu desnog koljena sa većom koštanom modricom, bez povreda meniskusa i ligamenata. U ovom trenutku povreda ne zahtijeva operativno liječenje već mirovanje i konzervativnu terapiju. Prognoza povratka na teren biće saopštena nakon kontrole klupskih ljekara”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније