Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

21. 10. 2024. 22:32 >> 22:32
Čitaj mi:

TRENER ZVEZDE NAKON TRIJUMFA U "MORAČI"

Sferopulos: Ne pričam često o igračima, ali Nedović je bio izvanredan

Nakon ubjedljivog poraza prošle sezone (84:62), Janis Sferopulos je sa Crvenom zvezdom osvojio "Moraču" i u veoma uzbudljivom i do posljednjih sekundi napetom meču stigao do pobjede - 75:73.

Heroj je bio Nemanja Nedović, koji je dao šest trojki iz osam pokušaja, pogodio sva tri puza za dva poena i sa 24 poena riješio veliki derbi. Samim tim, spriječio je Zvezdu da potpuno izgubi korak za vodećim, jer bi treći poraz (izgubila od Dubaija i Splita) značio da teško može da uhvati Budućnost i Partizan.

"Čestitam igračima na pobjedi. Nije lako igrati protiv Budućnosti, koja ima veliki kvalitet, a oba tima su mogla da pobijede. Detalji koji su bili na našoj strani su nam donijeli trijumf. Dvije stvari su bile ključne - dobra odbrana, jer smo zadržali Budućnost na 73 poena i Nemanja Nedović. Ne pričam često pojedinačno o igračima, ali on je napravio razliku. Bio je izvanredan, iskočio je i dao važne koševe", istakao je grčki stručnjak.

Naravno, razloga za zadovoljstvo nema previše, jer se u 26. minutu povrijedio prvi centar Džoel Bolomboj, koji se uhvatio za koljeno desne noge.

"Ne možemo da budemo srećni zbog pobjede, jer se povrijedio Bolomboj. Ne znamo koliko je ozbiljno, sjutra će ići na pregled magnetnom rezonancom i vidjećemo šta se dešava sa njim", naglasio je 57-godišnji Solunac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније