Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

15. 10. 2024. 11:54 >> 11:55
Čitaj mi:

NBA

Lenard ponovo povrijeđen: Ne zna se kolika pauza čeka asa Klipersa

Kavaj Lenard je bio na putu da postane jedan od najdominantnijih košarkaša današnjice. Međutim krlinog igrača Los Anđeles Klipersa su brojne povrede zaustavile u tome.

Nakon dvije titule, jedne sa San Antoniojom, druge sa Torontom, povrede su postale sve učestalije.

Prema novim informacijama on je ponovo povrijeđen zbog čega je propustio predsezonu u NBA ligi, a kako je saopštio trener franšize iz Kalifornije, Tajron Lu i dalje nema datuma kada se očekuje da se Lenard vrati na parket.

"Kavaj nastavlja proces rehabilitacije. Optimistični smo da će se vratiti spreman na teren, ali i dalje ne znamo precizno kada će to biti", kazao je Lu.

Lenard je prošle sezone zbog povrede odigrao svega dvije utakmice u doigravanju,gdje je Dalas izbacio Kliperse, iako je igrao 68 utakmica regularne sezone.

Imao je prosjek od 23,7 poeona, 6,1 skok i 3,6 asistencija po meču.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније