Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

15. 10. 2024. 10:55 >> 10:55

WABA

Košarkašice Budućost Bemaxa sjutra dočekuju Trešnjevku

Košarkašice Budućnost Bemaxa dočekuju sjutra (18h) u ,,Bemax areni“ ekipu Trešnjevke u okviru 3.kola WABA lige.

Podgoričanke su savladale na startu nove sezone Partizan u Beogradu (78:61), u drugom su bile slobodne, a sjutra će prvi put igrati na svom terenu, gdje će nastojati da protiv vicešampiona Hrvatske dođu do novog trijumfa i kompletiraju dobar početak.

"S obzirom da smo protekle sedmice bili slobodni, to smo iskoristili da pojačamo intezite treninga i da popravimo neke stvari koje nijesu bile dobre u meču protiv Partizana. Vjerujem da smo spremni i da ćemo sa mnogo želje ući u meč, gdje želimo da dođemo do nove pobjede", kazao je Petar Stojanović, trener Budućnost Bemaxa.

Trešnjevka se nakon dužeg vremena vratila u takmičenje, a na startu nove sezone pokazala je da ima kvalitet i da će sigurno biti osvježenje lige. Tim iz Zagreba poražen je u neizvjesnoj završnici u Staroj Zagori od ekipe Beroe (81:71), a zatim je deklasirao Partizan 85:56.

"Trešnjevka je mlada i veoma talentovana ekipa, koja je prva dva kola veoma dobro i lijepo odigrala. Vidi se da imaju sistem i jasnu ideju, a njihovu okosnicu tima činje talentovane igračice koje su spremne da igraju na više pozicija istovremeno, tako da će naš zadatak biti da zaustavimo njihove glavne adute. Moramo biti fokusirani svih 40 minuta i da držimo tempo i intezitet igre, kako bi Trešnjevku spriječili da neke ideje sprovede u djelo. Očekujem dobar i zanimljiv meč", naglasio je Stojanović.

Utakmica Budućnost Bemax – Trešnjevka igra se sjutra u ,,Bemax areni“, sa početkom u 18 časova, a ulaz je slobodan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније