Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

13. 10. 2024. 17:08 >> 17:07

Pavićević: Preuzimam odgovornost za poraz

Košarkaši Mornara poraženi su i četvrti put uzastopno u ABA ligi. Danas je od naše ekipe mnogo bolja bila Mega (84:59), a trener Barana Mihailo Pavićević je nakon meča pruzeo odgovornost za poraz.

"Ova utakmica ide na moj konto, kao trenera. Nažalost, nisam bio sa ekipom posljednja tri dana iz privatnih razloga. Plan puta koji smo imali, gdje smo trebali da dođemo ranije, iz nekih objektivnih razloga smještajni kapaciteti nisu dozvoljavali. Jednostavno, sve ide na moj konto. Nemam šta da zamjerim igračima, vidjelo se da su umorni, da nisu spremni za utakmicu", kazao je Pavićević nakon meča.

Mega blista na startu sezone , ima maksimalan učinak nakon četiri kola.

"Čestitam igračima, zaista su dobro i vrijedno radili tokom sedmice kako bi se pripremili za utakmicu. Rekao bih da smo defanzivno bili zaista na visokom nivou 40 minuta, što nam je omogućilo da kontrolišemo one stvari koje Mornar radi odlično i generalno njihov napadački sistem, koji je vrlo kreativan. Ono što me raduje, jeste da smo bili bolji u skoku i da smo nastavili sa velikim brojem asistencija. Čestitam Mornaru na fer igri i želim mu sreću u nastavku takmičenja", rekao je trener Mege, Marko Barać.

Mornar će narednu priliku za prvu pobjedu imati naredne subote , kada će ugostiti čačanski Borac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније