Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

09. 10. 2024. 22:58 >> 23:03

Žakelj: Važna pobjeda, zaustavili smo tranziciju Trenta

Košarkaši Budućnosti protiv Trenta u gostima (85:64) pokazali su karakter i snagu. Trener "plavih" Andrej Žakelj kazao je da kada se igra dobra odbrana, onda je njegov tim gotovo uvijek blizu trijumfa.

Budućnost je upisala prvu pobjedu na evropskoj sceni ove sezone

"Bila je vrlo tvrda utakmica, protiv Trenta nije lako igrati. U prethodnom kolu nismo imali sreće, zato smo morali da reagujemo. Možemo da igramo dobru odbranu kada smo fokusirani. A kada je odbrana dobra, onda i napad ide lako. Morali smo da zaustavimo tranziciju Trenta i to smo uradili. To je vrlo važan dio naše pobjede. Ovo je važno zbog motivacije u nastavku sezone", rekao je Žakelj nakon utakmice.

Jogi Ferel je večeras bio najefkiasniji u "plavom" taboru sa 21 poenom.

"Kompletna ekipa je igrala dobro, ne samo ja. Tražili smo prvu pobjedu u Evrokupu, bili smo motivisani. Igrali smo u sjajnoj areni protiv izvanrednog tima. Odradili smo najbolji posao, slušali smo trenera i na kraju pobijedili. Svi smo pričali o odbrani, dogovarali se. Svaki igrač je dobro odradio svoj zadatak i zato smo pobijedili", kazao je Ferel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније